Nytt nummer av papperstidningen ute!

Senaste numret av papperstidningen

Dela artikeln:


Tidningen djupdyker i ämnet fisk. Hur mår fisken på sin färd till våra tallrikar?

Odlad fisk skyddas av lagen, men vild fisk är laglös. Hur mycket de lider spelar ingen roll vid fångst och slakt. Läs om hur fiskodling går till, vilka fångstmetoder som används till sjöss och hur fiskarna slaktas.

I detta nummer kan du också hänga med till Almedalen där Tidningen Djurskyddet var  på plats och bevakade Djurskyddet Sveriges arbete. Dessutom har vi granskat hur djurförsök bedöms olika av de etiska nämnderna runt om i landet.  Läs också om hur du får hönsen att trivas på tomten och vad vår gäst Richard Herrey har att berätta. Läs tidningen i PDF-format här

Du kan också blir medlem, då får du varje år fyra nummer av tidningen hem i brevlådan.

 

Elsa Frizell

Redaktör för Tidningen Djurskyddet.
Det här inlägget publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.