Katt

Varför bajsar inte katten i lådan? Jag har sedan i vintras haft problem med att min katt bajsar precis utanför kattlådan. Aldrig kissar, bara bajsar. Jag har prövat att... Läs mer »

Hjälp! Hunden åt upp kattens p-piller

Min shitzutibetanskspaniel-blandras har lyckats komma åt kattens p-piller, som jag gömt i kattens mat. Han åt upp både mat och p-piller. Nu undrar jag hur farligt är det för... Läs mer »

Äter av varandras mat

Jag har flera katter hemma och en liten go dvärgpudel. Iallafall så är det så att ena katten Trassel, 9 månader, han brukar springa och börja äta av Råniyjaahs... Läs mer »

Min ena katt attackerar den andra!

Jag har fem katter som alltid har lekt och kommit bra överrens. Men sedan ett halvår har den äldre hankatten, 10 år, börjat attackera en av våra honkatter som... Läs mer »

Min katt kliar sig i öronen

Jag har en bondkatt som är sju år. Han kliar sig ofta på öronen men jag kan inte se något när jag tittar. Vad kan det vara för fel?... Läs mer »

Är hundmat farlig för katten?

Jag har sedan tidigare en kastrerad hankatt hemma och i slutet av december förra året skaffade jag också en okastrerad hanhund. Efter några veckor märkte jag att min katt... Läs mer »