Sommarnummer med stor valspecial

Sommarnumret av Tidningen Djurskyddet har landat i brevlådorna och vi har redan bjudit på ett smakprov av vår stora Valspecial här på webbtidningen.

Vi tar ett samlat grepp om djurskyddsfrågorna inför valet den 9 september och har frågat samtliga åtta riksdagspartier var de står i konkreta djurskyddsfrågor. Spara gärna enkäten under hela valrörelsen och låt den gärna bli en första guide inför ditt val.
Här hittar du enkäten, både som PDF och med fullängdsvar: Valspecial

Glöm inte heller att du kan påverka och lyfta djurens situation: när valstugorna börjar byggas upp i sommar, gå dit och ställ frågor direkt till politikerna! Det går såklart också fint att mejla de frågor du vill ha svar på direkt till politikerna.

Nya numret är som vanligt fylld av tips på hur hjälpa djur. Ett sätt är att låta sin hund eller katt bli blodgivare. En del formella krav måste vara uppfyllda, vi berättar om vilka, och ger också en kort historisk exposé över när de första blodgivningarna mellan hund gjordes. Ta del av råden här: Låt din hund eller katt bli blodgivare

Vi har precis landat efter fullspäckade dagar i Almedalen. Du kan redan nu läsa flera referat från de viktiga seminarierna här på webbtidningen.

Fler kommer i augusti!

Tills dess; fin sommar!

Katarina Hörlin
Redaktör Tidningen Djurskyddet

 

 

 

Katarina Hörlin

Redaktör, Tidningen Djurskyddet
E-post: