Sommarnummer med stor valspecial


Dela artikeln:


I dagarna landar sommarnumret av Tidningen Djurskyddet i brevlådorna!

Vi tar ett samlat grepp om djurskyddsfrågorna inför valet den 9 september och har frågat samtliga åtta riksdagspartier var de står i nio konkreta djurskyddsfrågor. Spara gärna enkäten under hela valrörelsen och låt den gärna bli en första guide inför ditt val. Glöm inte heller att du kan påverka och lyfta djurens situation: när valstugorna börjar byggas upp i sommar, gå dit och ställ frågor direkt till politikerna! Det går såklart också fint att mejla de frågor du vill ha svar på direkt till politikerna.

Tidningen kommer också att vara fylld av tips på hur du konkret kan hjälpa djur. Ett sätt är att låta sin hund eller katt bli blodgivare. En del formella krav måste vara uppfyllda, vi berättar om vilka, och ger också en kort historisk exposé över när de första blodgivningarna mellan hund gjordes. Så missa inte nya numret.

Under sommaren kommer vi att uppdatera webbtidningen med nyheter, inte minst från seminarierna i Almedalen. Följ vad som händer här på webben och missa inte den fina möjligheten att ställa frågor direkt till tidningens experter i veterinärmedicin och etologi.

I nya numret besvarar etolog Kerstin Malm en fråga från en frustrerad flickvän som är svartsjuk på sin partners djur. Har du en fråga om djur? Välkommen att höra av dig!

Katarina Hörlin
Redaktör Tidningen Djurskyddet

 

 

 

Bokmärk permalänk.