Show för djurens skull

Djurskyddet Karlstad arrangerade välgörenhetsshow och drog in 30 000 kronor.
-Det blev över förväntan, säger Camilla Johansson som sitter i styrelsen för Djurskyddet Karlstad och som har varit en av arrangörerna för kvällen.

Deltagarna fick äta två-rätters middag med underhållning av stå-upp komiker. Sedan blir det dans till liveband. Biljetterna kostade 300 kronor och det såldes barhängsplatser och entrébiljetter till dansen.
– Förutom intäkterna får vi genom showen chans att informera nya människor om vårt arbete. Folk var jättenöjda och många hoppas på att vi kommer arrangera detta nästa år också, säger Camilla Johansson som rekommenderar andra föreningar detta koncept.  

Pengarna ska gå till föreningens djurhem som omplacerar cirka 300 katter per år.
-Det finns många hål att fylla, till veterinärvård, kattmat och personal, säger Camilla Johansson.