Tävla! Vinn biljetter till premiären av Husdjurens hemliga liv

Tycker du om djur? Är du eller har du barn i din närhet mellan 7 och 12 år? Var med i Tidningen Djurskyddets tävling där högsta vinsten är biljetter till premiären av storfilmen ”Husdjurens hemliga liv” den 3 augusti.

Här kan ni se en trailer, en kortare filmsnutt, från filmen ”Husdjurens hemliga liv”.

SÅHÄR GÅR DET TILL
Ni som tävlar ska först besvara tre frågor om djurskydd. Sedan ska barnet skriva en kort berättelse om vad han/hon tror att husdjur gör när ingen människa ser dem.

Mejla in svaren och den korta texten till Döp mejlet till Biobiljett. Skriv barnets namn och ålder under texten!

En jury* rättar svaren och av de som fått alla rätt väljs de två mest inspirerande berättelserna ut till vinnare av biljetter till premiären. Några historier kommer också att publiceras i Tidningen Djurskyddet under hösten.

Senast den 6 juli måste vi ha ditt svar. Glöm inte att skriva namn på både barn och målsman, barnets ålder, adress och målsmans e-post. Tävlingen sker i samarbete med United International Pictures.

Lycka till!

TÄVLINGEN

Frågorna:
1. Hur många timmar är det tillåtet att lämna en hund ensam hemma?
2. Får man ha fiskar i en rund skål?
3. Ska marsvin vara ensamma i sin bur?

Till barnet: Välj ut ett husdjur (det kan vara ditt eller något djur du träffat) och skriv vad tror du att just det husdjuret drömmer om att göra när ingen människa ser? Skriv max 1000 tecken!

Senast den 6 juli måste vi ha ditt svar! Mejla till:

PRISERNA
1:a pris 3 biljetter till premiären av ”Husdjurens hemliga liv” den 3 augusti. Filmen visas på flera olika orter i landet, du får gå på den biograf som ligger närmast ditt hem.

 2:a pris 2 biljetter till premiären av ”Husdjurens hemliga liv” den 3 augusti. Filmen visas på flera olika orter i landet, du får gå på den biograf som ligger närmast ditt hem.

 3:e pris Stressboll, klistermärken och magnet från ”Husdjurens hemliga liv”.

Bonusvinst: Några av de bästa, mest inspirerande, välskrivna, fantasifulla och roliga berättelserna kommer att publiceras i Tidningen Djurskyddet under hösten.

Husdjurens hemliga liv

OM FILMEN
Hunden Max liv vänds upp och ner när den ouppfostrade blandrasen Duke flyttar in. Men snart måste de samarbeta. ”Husdjurens hemliga liv” är gjord av Illumination Entertainment och Universal Pictures.
*Juryn består av Djurskyddet Sveriges generalsekreterare Åsa Hagelstedt, Tidningen Djurskyddets skribent Jeanette Polsäter och Tidningen Djurskyddets redaktör Katarina Hörlin.