Galleri

Bra djurskydd ska sälja svenska varor

Vem har ansvaret för att maten vi äter är hållbar med bland annat ett gott djurskydd? Är det handeln, bönderna, politikerna eller konsumenterna? Frågan diskuteradesLäs mer »

Manifestation för mjölken

Nästan 170 000 har skrivit på Lantbrukarnas Riksförbunds kampanj för svenska mejeriprodukter, öppna landskap och friska djur. Man har samtidigt ställt sig bakom LRFs krav påLäs mer »

Tuffe räddades av en slump

Tuffe är en av de hundra katter som varje år får en andra chans genom Djurskyddet Bill och Bull i Söderhamn. I år har föreningenLäs mer »

Märkbar skillnad med märkta katter

Vårt mål är att alla ägda katter i Skellefteå ska vara ID-märkta. Det säger Djurskyddet Skellefteås vice ordförande Nicolina Vaneryd. Och föreningen kan vara påLäs mer »

Orangea bandet-för djurens skull

Som bärare att orangea bandet visar du att du är emot all form av djurmisshandel. Dessutom går förtjänsten till djur i nöd. Djurskyddet Varberg harLäs mer »

Fler suggor dör om de fixeras

Handlar fixering av grisar om djuromsorg eller vinstmaximering? Frågan debatterades under Djurskyddet Sveriges seminarium i Almedalen idag. Grisbranschen vill kunna fixera suggor med en skyddsgrindLäs mer »